Bli en av oss

På Levilo får du chansen att utveckla din kompetens inom IFS Applications™. Vi arbetar ofta i team för att tillsammans nå bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Har du erfarenhet av IFS Applications™ eller andra affärssystem och söker nya utmaningar? Vi söker främst dig som antingen är projektledare, applikationskonsult inom Manufacturing, Finance, Supply Chain och Service Management men vi har mängder med intressanta uppdrag och söker även utvecklare och tekniker. Har du även verksamhetsbakgrund eller erfarenhet av Service Management, Life Science eller Retail, blir vi extra glada.

Vi letar kontinuerligt efter engagerade människor som vill växa i en dynamisk miljö där vi alla hjälper varandra att nå vår fulla potential. Hos oss är du inte bara en del av intressanta och utmanande projekt – vi satsar även på din kompetensutveckling genom löpande utbildning och certifiering. Dessutom är det av största vikt att du har en bra balans mellan jobb och fritid när du jobbar hos oss.

Våra kunder är både medelstora, regionala företag samt stora globala aktörer. Kontakta oss så berättar vi mer – men framför allt vill vi så klart höra mer om dig!

För frågor, kontakta Stephan Norrman +46 730 62 42 48 eller [email protected]