Bli en av oss

På Levilo får du chansen att utveckla din kompetens inom IFS Applications™. Vi arbetar ofta i team för att tillsammans nå bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Levilo ser en ljus framtid trots den pågående pandemin och söker därför nya förmågor. Har du erfarenhet av IFS Applications™ och söker nya utmaningar? Vi söker just nu till Stockholm eller Linköping dig som antingen är projektledare, applikationskonsult inom Finance, Supply Chain eller Service Management. Om du dessutom har verksamhetsbakgrund eller erfarenhet av Service Management, Life Science eller Retail, blir vi extra glada.

.

Vi letar kontinuerligt efter engagerade människor som vill växa i en dynamisk miljö där vi alla hjälper varandra att nå vår fulla potential. Hos oss är du inte bara en del av intressanta och utmanande projekt – vi satsar även på din kompetensutveckling genom löpande utbildning och certifiering. Dessutom är det av största vikt att du har en bra balans mellan jobb och fritid när du jobbar hos oss.

Våra kunder är både medelstora, regionala företag samt stora globala aktörer. Kontakta oss så berättar vi mer – men framför allt vill vi så klart höra mer om dig!

För frågor, kontakta Stephan Norrman +46 730 62 42 48 eller [email protected]