Bli en av oss

På Levilo får du chansen att utveckla din kompetens inom IFS Applications™. Vi arbetar ofta i team för att tillsammans nå bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Levilo ser en ljus framtid trots den pågående pandemin och söker därför nya förmågor. Har du erfarenhet av IFS Applications™ och söker nya utmaningar? Vi söker just nu till Stockholm eller Linköping dig som antingen är projektledare, applikationskonsult inom Finance, Supply Chain eller Service Management. Om du dessutom har verksamhetsbakgrund eller erfarenhet av Service Management, Life Science eller Retail, blir vi extra glada.

Vi letar kontinuerligt efter engagerade människor som vill växa i en dynamisk miljö där vi alla hjälper varandra att nå vår fulla potential. Hos oss är du inte bara en del av intressanta och utmanande projekt – vi satsar även på din kompetensutveckling genom löpande utbildning och certifiering. Dessutom är det av största vikt att du har en bra balans mellan jobb och fritid när du jobbar hos oss.

Våra kunder är både medelstora, regionala företag samt stora globala aktörer. Kontakta oss så berättar vi mer – men framför allt vill vi så klart höra mer om dig!

För frågor, kontakta Stephan Norrman +46 730 62 42 48 eller [email protected] 

 

Marknadskoordinator

Vi söker nu en driven och skicklig marknadskoordinator som vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt. Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Vet du hur man skapar content och engagemang inom B2B? Om du känner igen dig så kanske du är den vi söker.

Som Marknadskoordinator hos oss kommer du att producera innehållet i våra digitala kanaler. Denna roll är av största betydelse för oss eftersom den digitala marknadsföringen är vårt huvudsakliga sätt att kommunicera utåt. Viktigt att du är bekväm med att skapa innehåll och texter både på svenska och engelska. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår Marknadschef men där du får en självständig roll att leverera enligt uppsatta mål.

Du kommer att ansvara för att införa och förbättra processer och aktiviteter i våra digitala kanaler. Du kommer även att ta fram och rapportera KPI:er för digital marknadsföring, identifiera områden för förbättring och proaktivt komma med lösningar. Du kommer att arbeta med att granska trafiken och statistik samt rapportera trender och problem. Mätning och analys är en självklar del av uppdraget och du kommer ha stor nytta av ditt intresse och erfarenhet av olika digitala kanaler och uttryckssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skapa inlägg och annonser på sociala media
 • Skapa, hantera och optimera olika kampanjer för plattformar som framför allt LinkedIn och Google, men även Youtube, Facebook, Instagram
 • Publicera innehåll och driva utveckling av vår hemsida levilo.se
 • Skapa & analysera kampanjer och ge förslag till förbättring av prestanda och avkastning
 • Vara delaktig i marknadsplaneringen
 • Ansvara för digital kommunikation på våra event
 • Spåra trender inom digital kommunikation och sociala medier samt samordna insatser och optimera räckvidd

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Marknadskoordinator hos oss har du:

 • En utbredd fallenhet för marknadsföring, reklam och digital utveckling.
 • Relevant utbildning inom digital marknadsföring, och/eller minst 1 års erfarenhet av liknande arbete inom B2B.
 • Du är kreativ och självgående samt förstår psykologin bakom kundbeteende och köpbeteende.
 • Vidare är du mycket bekväm med att genomföra kampanjer i olika kanaler.
 • Vana att arbeta i projektgrupper nära andra team som försäljning, service och produkt med syfte att behålla och förbättra processer.

Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Följande kunskaper är meriterande:

WordPress, InDesign, Photoshop, Google analytics, SEO, produktion av rörlig media.

Ort: Stockholm eller Linköping

 

Levilo expanderar sin supportverksamhet och söker därför supportkonsulter

Levilo utför support och förvaltning åt våra kunder.

Arbetet består i att kunna ge support i generella frågor om IFS Applications men även hur våra kunder ska arbeta i just sin unika IFS Applications implementation. Supporten innefattar både reaktivt och proaktivt arbete. Det reaktiva arbetet innebär att vi hjälper våra kunder med att lösa uppkomna situationer samt att använda Affärssystemet IFS Applications. Det proaktiva arbetet innebär att vi agerar och förbygger problem utifrån vad som alarmerats från våra övervakningssystem.

För att lyckats i detta arbete tror vi att du kan förstå och analysera data som kommer från våra övervakningssystem. Vi tror också att du har lätt att kommunicera, är bra på att lyssna och kan sätta dig in i kundernas situation, vilket är en förutsättning för att du ska kunna förstå vad kundens behov består i och kunna föreslå en lösning.

Supportarbetet och den tillhörande dokumentationen är på svenska och engelska, vilket gör att goda kunskaper i båda språken är ett krav.

För dig som ser en vidare utveckling till Applikationskonsult kan detta vara första steget. Utbildningen i IFS Applications sker genom självstudier, kurser och mentorskap.

Önskvärda egenskaper

 • Genomgången akademisk utbildning i något Process-, System- eller IT inriktat program, gärna nyexaminerad
 • Lätt att förstå och lära sig affärsprocesser
 • Kommunikativ och kan med lätthet kommunicera med kunder i tal och skrift
 • Kunna förstå teoretiska resonemang och applicera dessa i affärsverksamheten
 • Förstå vikten av ett affärsmässigt uppträdande
 • Goda kunskaper i Office 365 samt i svenska och engelska
 • Förstå vikten och viljan av att vara en lagspelare
 • Noggrann och precis med logiskt tänkande med sunt förnuft
 • Vara anpassningsbar och medveten om att förutsättningar kan ändras

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av IFS (eller andra ERP system)
 • Tidigare supportarbete

Ort: Stockholm eller Linköping