Jobba hos oss
Vill du vara med på vår resa?

På Levilo får du chansen att utveckla din kompetens inom IFS Applications™. Vi arbetar ofta i team för att tillsammans nå bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Har du erfarenhet av IFS Applications™ eller andra affärssystem och söker nya utmaningar? Vi tror att du idag jobbar med affärssystemprojekt på något sätt – antingen internt eller som konsult. Har du även verksamhetsbakgrund eller erfarenhet av Service Management, Life Science eller Retial, blir vi extra glada.

Vi letar kontinuerligt efter engagerade människor som vill växa i en dynamisk miljö där vi alla hjälper varandra att nå vår fulla potential. Hos oss är du inte bara en del av intressanta och utmanande projekt – vi satsar även på din kompetensutveckling genom löpande utbildning och certifiering. Dessutom är det av största vikt att du har en bra balans mellan jobb och fritid.

Våra kunder är både medelstora, regionala företag samt stora globala aktörer. Kontakta oss så berättar vi mer – men framför allt vill vi så klart höra mer om dig!

Applikationskonsult

Som applikationskonsult är du med och implementerar IFS Applications™ hos våra kunder. När de är i drift hjälper du dem att effektivisera och få ut maximal effekt av systemet.

Supportkonsult

Som supportkonsult hjälper du våra förvaltningskunder när deras användare stöter på problem. Tidigare erfarenhet av kundnära support är meriterande.

Teknikkonsult

Typiska arbetsuppgifter för en teknikkonsult är installation, övervakning och konfiguration av den tekniska miljön för IFS Applications™. Övriga områden är bland annat konfiguration av ”Custom Objects” samt datamigrering.

Projektledare

Som projektledare på Levilo driver du roliga och utmanande affärssystemprojekt i ett härligt team.
Intresserad?