Man måste vara tydlig och anpassa sig till vad mottagaren förstår

Anna Larson arbetar som applikationskonsult rörande support och förvaltning på Levilo. Det har hon gjort i sex år. Innan dess arbetade hon med försäljning i retail-branschen, något hon dock inte saknar. Hon ville hitta en ny roll och gjorde det på Levilo och efter ett antal internutbildningar kunde hon kalla sig certifierad konsult. Levilo uppskattar hon då det är ett arbete med frihet under ansvar och där man dagligen har möjlighet att lära sig något nytt.

 

– Om jag har lite tid över kan jag sätta mig med en kollega och få lära mig vad han eller hon sysslar med. Våra dörrar står dessutom alltid öppna så man kan alltid fråga någon om man behöver veta något. Dessutom har vi alltid roliga diskussioner.

 

– Det är bra att kunna flera olika delar när du pratar med kunden. Du måste vara väldigt tydlig och anpassa dig till vad mottagaren förstår. Och för att kunna förklara något på ett enkelt sätt behöver du ha bra kunskaper om det du ska förklara.

 

På fritiden är det friluftsliv som gäller för Anna. Ofta tillsammans med sina fyra hundar, tre schäfrar och hundgängets boss den 12-åriga Schipperke-tiken Nicita. Anna tränar och tävlar aktivt med sina hundar oftast inom olika bruksgrenar. Hon arrangerar även kurser för hundar och deras ägare. Även här handlar det om att vara tydlig och anpassa kommunikationen till vad mottagaren förstår.

 

– Man måste kunna förklara så att de förstår vart slutmålet är och hur vi ska ta oss dit. Gör vi det så kan vi säkerställa att mottagaren förstår.

 

Konsult: Anna Larson

Titel: Applikationskonsult, support och förvaltning

Har arbetat hos Levilo: sedan 2015

Gillar: Friluftsliv, träna och tävla med sina hundar