Med bredd och flera olika roller
Jörgen Lind har arbetat på Levilo sedan starten 2006 och har genom åren skaffat sig en bred kompetens, först hos IFS och sedan hos Levilo. Det gör att han idag kan ikläda sig flera olika roller. Det kan handla om rollen som lösningsarkitekt, som projektledare och som applikationskonsult. Även inom rollen som applikationskonsult så ägnar han sig åt flera olika områden. Det handlar bland annat om Service Management, Projekt, Supply Chain och HR. Det fina med Levilo är enligt Jörgen bland annat det längre perspektivet man har på sina projekt.

– Det är tyvärr rätt vanligt att man i implementationsprojekt hos kund förväntas genomföra implementationen så fort som möjligt. Då görs den oftast på enklast möjliga sätt och då är det risk att man missar saker. Men saken är den att det mesta egentligen händer efter implementationen, det är då man kan fintrimma och anpassa systemet till verksamheten. Hos Levilo har man inte lika bråttom, hos oss är det viktiga att kunden får ut så mycket som möjligt av sitt system och då är det en fördel att inte tänka kortsiktigt.

Jörgen uppskattar även Levilos sätt att låta konsulterna få arbeta i frihet under ansvar och att de arbetar i team, team som han upplever är väldigt positiva.

– Vi hjälper varandra, ja det är lätt att ge och få hjälp, det gör att vi utvecklas mer, säger Jörgen.

Men Jörgen spelar inte bara flera olika roller professionellt, även på fritiden handlar det om olika sätt att sysselsätta sig.

– Bor man som jag i en villa på landet så finns det alltid att göra. Det kan handla om att mura upp en mur, att hugga ved eller att sköta trädgården. Sedan kör jag motorcykel också. Men på vintern då ägnar jag mig åt utförsåkning, det är ett av mina stora intressen.

Konsult: Jörgen Lind
Titel: Lösningsarkitekt och applikationskonsult
Har arbetat hos Levilo: sedan 2006
Gillar: Att åka skidor – utför