I ständig utveckling internationellt och nationellt

Karthik Pandian är en av Levilos duktiga applikationskonsulter och har arbetat här i fyra år. Innan dess har han arbetat jorden runt, bland annat i Indien och Danmark. Det har handlat om Indisk rymd- och försvarsindustri och i Danmark för företaget Maersk Drilling med affärsresor till bland annat Filipinerna. På de flesta platser har det handlat om arbete med IFS Applications. När han sedan sökte ett nytt arbete såg han ett erbjudande på LinkedIn om ett arbete på Levilo. Karthik trivdes i Skandinavien och tyckte att Levilo och Sverige skulle bli en bra plats för honom och hans familj

– Att arbeta på Levilo har varit mycket bra. Jag har känt mig välkommen av mina medarbetare och att arbeta för ett mindre företag har känts bra. Det känns som ett familjeföretag och man får arbeta med frihet under ansvar.

Karthik och familjen med fru och en son trivs bra i Sverige och Solna

– Det är skönt att kunna vara på en och samma plats under en längre tid när man har familj.
Visst reser jag fortfarande, en eller två gånger per år även om det förstås varit svårare det senaste året. Men här har jag också tid och möjlighet att utveckla mig vidare i mitt arbete. Jag vill vidareutveckla mig, både i arbetet och privat. Jag tycker exempelvis väldigt mycket om att studera nya tekniska lösningar på nätet. Jag siktar ju högre och känner att jag med åren skaffat mig en ledarskapskompetens som förhoppningsvis ska komma till nytta längre fram.

Konsult: Karthik Pandian
Titel: Applikationskonsult
Har arbetat hos Levilo: sedan 2017
Gillar: Att resa och att utvecklas i sitt arbete.