Bra gehör och kreativitet som gör det möjlighet att hitta lösningar för kunden

Magnus Waldemark är en av Levilos män i norr. Han är född och uppvuxen i Arvidsjaur men flyttade till Luleå i tjugoårsåldern. Efter att ha arbetat för IFS började han arbeta för Levilo 2009. Där trivs han mycket bra och uppskattar den fina sammanhållningen som finns i företaget och de roliga team-byggande aktiviteterna. Som Systemutvecklare tycker han det är roligt att få vara med i hela processen, från ax till limpa. Extra roligt är det när man kan få vara med och hitta lösningar på de problem eller utmaningar som uppstår.

– Man känner glädje och tillfredsställelse över att få vara med och ta fram lösningar på problemen och sedan se det slutgiltiga resultatet, säger Magnus.

Men Magnus får nyttja sin kreativitet även på fritiden. Magnus tycker om att spela och skapa musik och har sedan tonåren spelat med eller utan band.

– Det liknar lite arbetsprocessen med att hitta en lösning i ett IT-projekt. Jag kan börja på en låt men får sedan ställa undan den ett par dagar för att kunna hitta en ny infallsvinkel. Ofta kommer jag då på hur melodin eller musiken ska få en ny twist eller fortsättning.

Just nu är det sonen Alvin som är en av hans närmaste partner i musiken. Alvin tycker också om att skapa musik och skriva texter. Pappa får ibland vara med och hjälpa till med musiken till texterna. En av de senaste hitarna ”Plötsligt” kan man se på YouTube.

Titta, lyssna och njut:

https://www.youtube.com/watch?v=xF7cdu8_oj0

Konsult: Magnus Waldemark

Titel: Systemutvecklare

Har arbetat hos Levilo: sedan 2009

Gillar: Spela och skapa musik