Balanserar testandet och problemlösandet med skapande

Maria Hederstierna är en av Levilos applikationskonsulter. Hon har arbetat på Levilo sedan 2014. Men Maria har arbetat med IFS längre än så. Innan Levilo bedrevs arbete via Proffice och via IFS. När projektet via Proffice var avslutat kontaktades hon av IFS och arbetade via IFS under några år. Övergången till Levilo skedde 2014. Levilo anställde henne och det är hon glad för.-

– För mig betyder Levilo trygghet, de säljer in mig och jag kan få del av den kunskapsbank som kollegornas erfarenheter utgör. Annars är ju arbetskamraterna en tillgång i sig. Vi är ett roligt gäng helt enkelt.

Arbetet Maria bedriver handlar väldigt mycket om att testa gång på gång och lösa problem. Detta mer strukturerade arbete balanserar hon med att skapa kläder. Maria är textillärare i botten och uppvuxen med tyger, nålar och mode. Hennes mor hade tygaffär.

– Jag vet inte om det är därför, men min personlighet kräver skapande i någon form. Det utgör också en motpol till testandet och problemlösandet. Jag får en bild på min näthinna som visar hur ett visst plagg ska se ut. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta just det plagget i någon affär. Därför skapar jag dessa kläder under varumärket ”MH*”.

Är ni nyfikna på Marias skapande så kan ni besöka hennes instagramkonto. https://www.instagram.com/mariahederstiernas/

Konsult: Maria Hederstierna
Titel: Applikationskonsult
Har arbetat hos Levilo: sedan 2014
Gillar: Skapar kläder under varumärket ”MH*”