Hon gör allt fullt ut

Renas Saeed är en av Levilos alla professionella applikationskonsulter. I grunden är hon logistikingenjör och har arbetat för Levilo sedan januari 2020. Tidigare var hon anställd hos Gina Tricot där hon under tre år arbetade med IFS Applications i modulerna Supply Chain och Finance.
Efter en kortare sejour hos en annan arbetsgivare så sökte hon sig till Levilo då hon insett att hon saknade arbetet med IFS. På Levilo trivs hon mycket bra.

– På Levilo så är vi ett skönt gäng. Alla är alltid tillgängliga och hjälpsamma och vill verkligen hjälpas åt om man vill veta något. De tar sig tid och lär ut det de kan. Det är en familjär stämning på företaget.

Idag bor Renas i Uppsala tillsammans med sin man. På fritiden så tycker hon om att ta det lugnt. Hon är hemma och fixar, hänger med kompisar och går gärna på restaurang och äter.

– Jag är sådan, jag gör det mesta fullt ut. När jag arbetar så fokuserar jag på det till 100 procent, och när jag är ledig så är jag ledig till hundra procent. Det blir ofta så intensivt på arbetet så när jag är ledig vill jag bara ta det lugnt, med undantag för ett besök på restaurang.

Konsult: Renas Saeed
Titel: Applikationskonsult
Har arbetat hos Levilo: sedan jan 2020
Gillar: Att ta det lugnt, umgås med kompisar och gå ut och äta.