Arbetar med olika språk i olika miljöer

Sven-Olof ”Sverre” Rosén arbetar som PL/SQL-utvecklare på Levilo. Det har han gjort sedan 2018 och tycker mycket om sitt arbete.  Innan Levilo arbetade han Eltel networks i 9 år och innan dess var han egen företagare i IT-konsultbranschen. Levilo tycker han om eftersom det inte är någon jätteorganisation. Tidigare fick han också arbeta med väldigt många olika kunder i väldigt olika miljöer med olika programmeringsspråk. Nu gör han liknande men arbetet blir mer koncentrerat.

– Jag gillar Levilo för att man arbetar med frihet under ansvar och för att det är högt i tak rent generellt. Dessutom är det korta beslutsvägar, menar Sverre. Företaget ger mig en känsla av tillhörighet

Men olika språk och olika miljöer präglar Sverres liv även idag. Sverre är gift med en Kenyanska sedan 2, 5 år och de är ofta i hennes hemland. Sverre har kommit att älska inte bara sin hustru utan även Kenya.

– Kenya har definitivt många utmaningar med fattigdom, korruption och föroreningar – men kulturen, människorna, klimatet och det fantastiska utbudet av frukt och grönsaker gör att det positiva överväger. Sverre har alltid varit en globetrotter och rest mycket men nu känner han att han har hittat rätt. Han har blivit så förtjust i Kenya så att han och hustrun talar om att flytta dit.

Konsult: Sven-Olof ”Sverre” Rosén
Titel: PL/SQL utvecklare
Har arbetat hos Levilo: sedan 2018
Gillar: Älskar att åka till Kenya, där hans fru är född och uppvuxen.