Hon fixar dina problem när du ber om hjälp

Bland alla duktiga applikationskonsulter hos Levilo hittar vi Tolunay Tuncelli. Hon har arbetat för företaget i fem år och trivs mycket bra.

– Det är kollegorna som gör det. Det är roligt folk helt enkelt. Varierande typer men alltid ett bra samspel oss emellan.

Till Levilo kom Tolunay efter att ha arbetat på ett läkemedelsföretag där hon ansvarade för logistikdelen när företaget och några av dess dotterbolag skulle in i IFS. Två konsulter från Levilo var involverade i arbetet som hon tyckte var både intressant och roligt. När implementeringsarbetet sedan var över började hon sakna det. Hon kände att hon inte kom vidare i sin utveckling och började fundera på det där företaget Levilo.

– Det var kollegan Öivin som undrade vad jag skulle göra i framtiden och då kontaktade jag dem. Jag var först lite orolig över hur det skulle bli att vara konsult, men det blev snabbt helt naturligt. Det var mer ansvar men också mer frihet. Något som var väldigt roligt. Det är nya utmaningar som jag får fixa och jobba med hela tiden. Det är verkligen inte enformigt.

När Tolunay inte fixar olika problem för kunderna på jobbet så fixar hon problem åt kompisar eller familjemedlemmar.

– När mina kompisar behöver hjälp med att sätta upp en hylla eller något liknande då ringer de mig. Då kommer jag på en gång med min verktygslåda. Jag är en fixare helt enkelt. Jag har hjälpt Pappa och kompisar med allt möjligt. Det har förutom hyllor exempelvis handlat om att kakla kök och bygga växthus.

Konsult: Tolunay Tuncelli
Titel: Applikationskonsult
Har arbetat hos Levilo: sedan 2016
Gillar: Att resa och träffa kompisar men även att fixa problem åt kompisar eller familjemedlemmar.