Genom att samarbeta kommer företagen att skapa ett utökat värde som erbjuder ledande lösningar inom områden som Attestering, HR och Human Capital Management, P2P och B2B. I samarbetet ingår även delar som implementeringar och uppgraderingsprojekt. Detta gör det möjligt för nya och befintliga IFS-kunder att omedelbart maximera användningen och en ökad kundnytta av IFS Applications.

“DinERP är inriktade på att ge enkla arbetsflöden för att underlätta för användarna, vilket garanterar snabb anpassning utan att behöva träna, vilket driver digital transformation från start till mål”, säger Lars Morten Nygaard, VD för DinERP. “Att kunna erbjuda konsulttjänster har inte varit något vi haft kapacitet för, trots att kunderna ofta efterfrågar vår hjälp. Det här partnerskapet innebär att vi nu kan erbjuda dessa tjänster från en beprövad IFS-partner som ökar värdet på det vi kan erbjuda” fortsätter han.

VD för Levilo, Anders Carlsson: “Vi arbetar med många kunder, särskilt inom Life Science, Retail and Service Management och vi ser hela tiden liknande utmaningar på marknaden. Genom att samarbeta med DinERP kan vi nu erbjuda etablerade lösningar på dessa utmaningar, som verkligen hjälper kunderna att få varje användare att nyttja IFS Applications effektivare. Detta partnerskap skapar ett riktigt kompetenscenter som gör det möjligt för oss att snabbt öka vårt värde till kunden och påskynda avkastningen på deras investering i IFS Applications”.

Forbes rapporterar att Digital Transformation har en alltmer central position i de stora företagens kommersiella strategi – Deloitte har funnit att antalet företag som satsar kraftigt på digital transformation nästan har fördubblats under det gångna året. Detta partnerskap kommer att möjliggöra för IFS-kunder att genomföra en reell omvandling genom att fokusera på slutanvändare och etablera IFS som det centrala datafältet för sina företag, vars uppbyggnad är en viktig del för digital transformationsstrategi. Att tillhandahålla intuitiva, intelligenta arbetsflöden till alla anställda i en organisation säkerställer att människor och teknik kompletterar varandra perfekt för att ge maximal affärsresultat på bästa möjliga sätt.

Om DinERP

Den norska mjukvaruförsäljaren DinERP hjälper kunderna att spara tid och pengar genom att optimera sina befintliga ERP-applikationer för icke-expertanvändare – ofta cirka 80% av den totala arbetskraften. Genom att placera kraften i IFS Applications i händerna på så många slutanvändare som möjligt hjälper DinERP kunderna att driva sina digitala transformationsstrategier från grunden, med minimal ansträngning och maximal effekt.

För mer information vänligen kontakta:

Jason Falk, marknadschef Tfn: + 47 468 88 444
Lars Morten Nygaard, verkställande direktör Tfn: +47 982 21 880
Webbplats: www.dinerp.com

Björn Bondeson, marknadschef Levilo Tfn: 070 770 87 50
Anders Carlsson, verkställande direktör Levilo Tfn: 070 233 38 08
Webbplats: www.levilo.se