Levilo Retail Package – Äkta omnikanal för alla

Levilo har ända sedan starten (2006) drivits av att hjälpa företag effektivisera sina affärsprocesser genom att utnyttja affärssystemets fulla potential. Huvudfokus har alltid varit affärssystemet IFS Applications, ett ledande och globalt affärssystem med fler än 1 miljon användare. Nästan uteslutande hittar man dessa användare på större företag, då små och mellanstora företag (SMB) inte riktigt sett IFS Applications som ett system som passar in på dem. Det är för stort och för dyrt, har man fått höra. Vi på Levilo tröttnade på det och bestämde oss – Det var dags att göra IFS Applications det självklara valet för alla.

En optimerad paketering – kort och gott

Vi har under flera år arbetat med att samla all erfarenhet och ”best practise”, plockat ihop de IFS- komponenter som en detaljhandel kräver, lagt till extra funktioner och sedan förkonfigurerat allt i ett paket. Resultatet blev ett flexibelt, helintegrerat affärssystem som uppfyller alla specifika krav i din bransch. IFS Applications till en lägre kostnad och med kort implementationstid.

Med Levilo Retail Package möjliggör vi nu IFS Applications för en bredare målgrupp – slut på pratet om ett system enbart för de stora drakarna.

Levilos paketering av IFS Applications Retail™ är optimerad med full funktionalitet och kort implementationstid för grossist- och detaljhandelsföretag i storleken small and medium (SMB). Med standardiserade processer efter ”best practise” och en förkonfigurerad paketering av moduler, API:er och integrationer, så är Levilo Retail Package® ett utmärkt val för den växande organisationen.

Ring Ulf Johansson, +46 703 48 93 13, u[email protected] eller kontakta oss via formuläret nedan.

POS och e-handel
Levilo Retail Package® innehåller färdiga integrationer för Point-of-Sale (POS) och e-handel. Genom vår partner Centric har man också tillgång till en väletablerad och framgångsrik lösning för POS.

Modernt och intuitivt
gränssnitt

IFS Applications™ ger en attraktiv, intuitiv och effektiv användarupplevelse, som hjälper dig att enkelt hitta det du behöver för att göra ditt jobb. Lägg mer tid på din verksamhet istället för ditt kassasystem. Den rollbaserade lobbyn visar vad just du måste ta tag i och tar dig till rätt ställe med ett enkelt klick.
Alla affärsprocesser i
ett system
Levilo Retail Package® täcker alla dina affärsprocesser i en enda, komponentbaserad lösning: Ekonomi, Inköp, Logistik, Lager, Försäljning, CRM och HR. Det som tidigare krävde att man byggde ihop flera system med integrationer finns nu i ett och samma system.
Kort implementationstid
Levilo Retail Package® levereras enligt en väl beprövad metodik lämpad för såväl större som mindre projekt. Kombinationen av väldefinierade processer och marknadens smartaste paketering gör det möjligt för er att vara igång med äkta omnikanalförsäljning på bara tre månader.
Kontakta oss så berättar vi mer.