Levilo skriver samarbetsavtal med Blomsterlandet

IFS-partnern och återförsäljaren av IFS Applications, Levilo, har tecknat ett samarbetsavtal med Blomsterlandet, den svenska butikskedjan i trädgårdsbranschen. Avtalet omfattar konsulttjänster och en full implementation av affärssystemet IFS Applications.

Strax före jul skrev Levilo och Blomsterlandet ett samarbetsavtal som innebär att Levilo ska implementera affärssystemet IFS applications hos Blomsterlandet, i deras butiker och deras centrallager. Just lagerhanteringen hos en blomsterhandlare skiljer sig från andra lager då det handlar om levande växter som kräver snabba beslut och effektiva processer. Allt detta kommer IFS applications nu att hantera.

– En verksamhet som vår kräver lite extra av leverantören, säger Jan Larsson, vd för Blomsterlandet. Effektiviteten och snabbheten som behövs är mycket viktig. Det faktum att det finns kompetens inom Levilo som genomfört en liknande operation för en blomsterhandlare i Holland fällde avgörandet när vi valde mellan olika leverantörer. Vi känner oss trygga i och med att de har gjort det förr.

För Levilo innebär avtalet att de på allvar etablerar sig som en av de främsta leverantörerna av affärssystem till detaljhandeln. Företaget har arbetat med ett antal stora detaljhandlare genom åren men fokuserar nu än mer på retail-sektorn.

– Det är roligt att välkomna Blomsterlandet till vår skara av kunder, säger Denis van Nunen tf. vd för Levilo. Vi ser fram emot att få genomföra ett effektivt projekt tillsammans och samtidigt förbereda Blomsterlandet så att de står redo inför en framtida utveckling och nya inititativ.

Parallellt med arbetet att implementera affärssystemet kommer Levilo att tillsammans med Blomsterlandet att utveckla en app som underlättar arbetet med inventering i butikerna.                

För mer information var vänlig kontakta:
Denis van Nunen, tf. vd
Levilo
+46 70 290 31 90
[email protected]

Jan Larsson, vd
Blomsterlandet
E-post: [email protected]

Om Levilo

Levilo är en auktoriserad IFS-partner och återförsäljare av IFS Applications™. Hos dem finner man seniora applikationskonsulter, utvecklare och projektledare. Deras långa erfarenhet av IFS Applications™ gör att de kan erbjuda kvalificerade tjänster, stora som små. De har även mångårig erfarenhet av att arbeta såväl inom Sverige som internationellt. Att leda implementationer och globala utrullningar av nya system är något de gör varje dag, året om. Bland deras övriga tjänster finns även drift, support och förvaltning av IFS Applications™.
För mer info se: https://levilo.se/

Om Blomsterlandet
Blomsterlandet är en svensk trädgårdskedja med 64 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. De erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom är deras e-handel öppen dygnet runt.
För mer info se: www.blomsterlandet.se