Detaljhandelskedjan Glitter har valt IFS Applications™ och Levilo som leverantörer av sitt nya affärssystem. Med den nya lösningen får Glitter ett modernt och flexibelt system för kedjans verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Efter en uttömmande utvärderingsprocess valde Glitter IFS Applications™ som nytt affärssystem för koncernen. IFS-partnern Levilo kommer att leverera implementering, drift och support. Det nya affärssystemet kommer förutom att effektivisera befintliga processer även möjliggöra full omnichannel och öppna upp för nya typer av affärer.

”Genom att kombinera den nya IFS-lösningen med Levilos kompetens är vi övertygade att vi har hittat en central plattform som kommer att leda till en förbättrad total funktionalitet, som möjliggör en effektivare organisation och bättre beslutsunderlag genom bättre systemstöd,” säger Susanne Börjesson, VD Glitter.

IFS Applications™ kommer att driftsättas i molnet för att stödja affärskritiska processer som omnichannel, inköp, försäljning, logistik, automatpåfyllnad, ekonomistyrning och HR. Lösningen kommer att levereras av IFS-silverpartner Levilo, som även tar hand om drift och support av molntjänsten.

”Vi är oerhört stolta och glada över att få förtroendet att leverera Glitters framtida systemstöd. Vi ser en kraftig ökning av intresset för IFS Applications och våra lösningar inom retail, där Levilo som partner säkrar en långsiktighet och ett stöd för företag inom handeln som söker en trygg och kostnadseffektiv lösning,” säger Stephan Norrman, vd Levilo.

”Jag är väldigt glad över att få hälsa Glitter välkomna till IFS. Det här visar att vår satsning och bredd av Levilos och IFSs gemensamma erbjudande till marknaden är kraftfullt och möjliggör för våra kunder att vara i framkant på sin marknad,” säger Morten Søger – IFS Channel Partner Director – Nordic & Baltics Channel.

För mer information vänligen kontakta:

Ulf Johansson, +46 703 48 93 13, [email protected]

Om Glitter

Glitter är marknadsledande inom modesmycken och accessoarer i Norden. Totalt finns drygt 165 butiker och E-handel. Koncernen har ca 1 000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Glitter är ett helägt dotterbolag till handelshuset Bergendahl & Son, som ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Bergendahlskoncernen består av City Gross, EKO, Granit och Glitter.

Om IFS

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap, våra lösningar och vårt kundfokus har gjort oss till den mest rekommenderade leverantören inom vår bransch. Våra 4 000 anställda och vårt växande ekosystem av partners hjälper varje dag mer än 10 000 kunder över hela världen att bli mer konkurrenskraftiga. För mer information om hur våra lösningar kan hjälpa ditt företag, besök IFS.com