Vi på Levilo är ständigt på jakt efter nya kompetenta medarbetare som kan förstärka vårt team. Nu har vi nyligen rekryterat en ny duktig kollega – Erik Blixt. Så här beskriver han sig själv:

“Mitt främsta kompetensområde är inom Supply Chain och Retail. Jag är utbildad logistikingenjör och har tidigare erfarenhet av WMS-implementationer. De senaste åren har jag arbetat som System Manager för IFS på ett välkänt Retailbolag. Jag gillar att arbeta med människor – men även med det lite mer tekniska. Att kunna en del utveckling tror jag är en fördel då man i grunden förstår systemet och vad för möjligheter som finns. Jag drivs av att tillsammans med andra hitta riktigt bra lösningar. Det är fantastiskt kul att kunna se hur mycket affärsnytta ett bra uppsatt system kan skapa.

Välkommen till Levilo Erik!