Foto IFS

I vår jakt på kompetenta medarbetare som kan komplettera våra team har vi nu hittat Fredrik Berglund, Senior Arkitekt. Han har precis börjat hos oss på Levilo efter flera år i olika befattningar hos IFS.

– Jag har arbetat i rollen som Business Systems Analyst hos IFS i flera år, berättar Fredrik. De senaste fem åren har jag varit anställd på deras utvecklingsavdelning.

Efter några år på utvecklingsavdelningen har han dock börjat sakna konsultrollen och kundkontakten och sökte sig till Levilo.

– På Levilo finns det gamla kollegor som verkade trivas och ha kul. Det i kombination med konsultrollen gjorde att jag sökte mig dit. Jag vill utvecklas och behövde nya utmaningar. Som konsult kan det hända något nytt varje dag, det gillar jag.

På fritiden sysslar Fredrik med musik, han spelar på hobby-nivå i ett band och han spelar golf när tid ges.

– Annars handlar det mycket om familjen och huset. Jag vet inte om det kan kallas fritidsintresse men det går en hel del av fritiden till renovering och tid med familjen.