Vårt team har förstärkts åter en gång. Och ännu en gång handlar det om en mycket kompetent applikationskonsult – Gabriela Camano Lundin.

Gabriela har erfarenhet från ett flertal olika roller på stora företag som Ericsson och Johnson & Johnson. Det har handlat om olika supply chain-roller, från processarkitekt till att prognosticera behov av konsumentprodukter inom Norden eller radiobasstationer till Asien. Senaste rollen är som logistikansvarig för medicinteknisk utrustning som levereras till bl.a. akuta sjukvårdsverksamheter. 

– Det enda vi vet säkert är att organisationer fortsätter att förändras och då måste vi kunna möta det med strukturerade processer, säger Gabriela. Jag tycker om att vara med och förändra och även se hur förändringen leder till någonting positivt.

I sitt arbete har hon ofta arbetat med implementering av olika ERP-system och ett genomgående tema har varit att arbeta med stora komplexa organisationer som genomgår förändring. Den röda tråden genom åren har handlat om standardisering och kvalitetssäkring av processer, leda förändringarna. Nu söker hon dock sig vidare och börjar på Levilo den 1 augusti som applikationskonsult. Erfarenheterna tar hon med sig.

– Jag har oftast suttit på kundsidan men nu får jag sätta mig på andra sidan bordet. Jag tror att de erfarenheterna jag har kan hjälpa Levilos kunder i sitt arbete. Jag vet vad de vill ha. Det ska bli väldigt roligt, det var dags för mig att göra något annat. Jag har haft många kontakter på Levilo och företaget har alltid funnits med någonstans i bakgrunden. Så efter ett möte med Denis van Nunen där vi klickade så kändes det naturligt att börja.

På fritiden blir det mycket kulturevenemang för Gabriela. Hon går på teater, konserter eller opera ungefär en gång i veckan. Senast handlade det om en operafestival på Ulriksdals slottsteater Confidencen. På detta sätt får hon energi för arbete och annat. Annars lägger Gabriela mycket tid på den 12-årige sonen och hans fotbollsspelande. – Det finns stunder då jag känner mig som en kombinerad chaufför, bankomat och kock. Men det är förstås härligt att få vara med sitt barn och följa hans utveckling.