Vi på Levilo är duktiga på att hjälpa detaljhandlare med sina affärssystem. Nu förstärks denna kompetens ytterligare då vi får med Göran Pettersson i vårt team. Göran har arbetat med IFS-lösningar till detaljhandeln i flera år och har bland annat, tillsammans med andra, utvecklat den tillämpning som detaljhandlare behöver för att nyttja IFS affärssystem fullt ut.

Göran började sin karriär på Ericsson där han arbetade med testutrustning för mobilnät. 1996 började han på IFS där han arbetade med forskning och utveckling samt applikationsutveckling och utveckling av detaljhandelskomponenter. De senaste åren har han arbetat för Cegeka.

– Jag tycker det är roligt med detaljhandeln. Där händer det saker hela tiden och folk som arbetar där är oftast pigga och glada.

Men nu tar han med sig sin kompetens till Levilo som är ”preferred partner” för IFS Retail och som arbetar med ett flertal detaljhandlare.  På Levilo kommer Göran att arbeta brett med detaljhandelsfrågor. Han kommer bland annat att vara med i utvecklingen av erbjudandet till detaljhandlarna

– Det kan exempelvis handla om vad det är vi på Levilo ska göra och när vi ska ta in partners. Det kan även handla om frågor som rör kassasystem, lagerföring, prognosplanering med mera. Men det ska bli roligt att få arbeta med de duktiga människorna som finns på Levilo. Många har jag arbetat med tidigare och dem ska det bli kul att träffa igen. Vi kommer att bli ett starkt team.