Levilo fortsätter att förstärka sitt konsultteam. Nu har vi rekryterat en duktig applikationskonsult med ekonomiprofil. Hon heter Irina Åhman och börjar hos oss den 1 mars.

– Efter att jag tagit min Master i ekonomi flyttade jag till Sverige. Här har jag arbetat på Centric i två år och som applikationskonsult på CGI i två år. Under arbetet så fick jag vara med om en fullständig IFS-implementation. Vi gick från flera separata system till IFS där allt var integrerat och jag blev väldigt fascinerad och imponerad av systemet och dess omfattning.

Levilo visste att Irina var en konsult med bred kompetens och kontaktade henne och frågade om hon var intresserad av att komma över, det var hon.

– Levilo känns som ett spännande företag. Deras fokus på Retail tror jag på, säger Irina. För mig är det också viktigt att jag får utveckla mig och då blir Levilo en spännande utmaning.

Fritiden ägnar hon gärna åt att måla. Det blir ofta stora färgstarka och fantasifulla målningar. Hon kan se en parallell mellan målandet och konsultarbetet.

– Ja, kreativiteten. När du ska använda systemets alla fördelar på bästa sätt och samtidigt anpassa det till kundens behov då måste man vara kreativ för att hitta bästa möjliga lösning. Det gäller att hitta en bra balans mellan båda delarna.

Se nedan en målning av Irina.