Levilos team blir bara starkare och starkare. Nu har vi anställt Nimesha Nishadi i en hybridroll som ny applikationskonsult och utvecklare. Nimesha har precis flyttat till Sverige från sitt hemland Sri Lanka men har erfarenhet från såväl IFS som andra IT-konsulter.

– Jag har arbetat sju år på IFS inom R & D, inom Supply Chain och inom Service and Assets. Jag har varit involverad i utveckling av mobil-appar och jag har arbetat med Tech portals, CRM och document management. Efter IFS gick jag först till Inivos Consulting men nu har jag valt att börja hos Levilo.

Levilo kom hon i kontakt med när hon arbetade med en av företagets detaljhandelskunder.

– Vi var några olika konsultföretag som arbetade med den stora detaljhandelskedjan och jag lärde känna några av konsulterna från Levilo. Förutom att de var trevliga blev jag imponerad av hur strukturerade de verkade. Deras testcykel var väldigt tydlig och enkel och dokumentationen var välstrukturerad. Allt detta gjorde att jag blev intresserad av att arbeta hos Levilo . När jag dessutom insåg att jag hade vänner där så blev det hela enkelt. Nu har jag arbetat för Levilo sedan i december.

Så i oktober tog Nimesha och hennes man steget och flyttade till Stockholm och Lidingö. Både hon och mannen arbetar som IT-konsulter och har fått tag på en möblerad lägenhet. Vi trivs bra men fortfarande är allt väldigt nytt, berättar Nimesha. Vi försöker lära känna vårt nya land. Jag försöker laga mat som är svensk och vi har börjat lägga pussel som föreställer olika platser i Sverige och Stockholm.