Vi på Levilo är ständigt på jakt efter nya kompetenta medarbetare som kan förstärka vårt team. Nu har vi nyligen rekryterat en ny duktig kollega – Örjan Magnusson

Så här beskriver han sig själv: Jag är på ständig jakt efter att lära mig nya saker. Genom åren har jag bland annat hunnit med att jobba som Inventory Manager samt att vara ledare inom både Inköp och IT. Jag kommer närmast från ett börsnoterat företag inom servicebranschen och har där deltagit i ett antal IFS implementeringar i flera länder. Är även självlärd inom SQL och VBA vilket ofta kommer till användning i olika sammanhang i arbetet.

En av kickarna i livet är att skapa nytta tillsammans med andra som var och en bidrar med olika kompetenser, och det är en enorm tillfredställelse att se en lyckad lösning tas i bruk och användas.

På fritiden kombinerar jag gärna upplevelser med olika fysiska aktiviteter. Det finns en bucket list där den senast avklarade aktiviteten är ett halvmaraton i ruinstaden Petra, Jordanien.