Gång på gång hittar vi spännande konsulter som vill bli med i vårt starka team. Nu har vi anställt Supuni Saradha som ny system engineer hos oss är på Levilo. Supuni kommer från IFS-partnern Xitricon och flyttade nyligen till Sverige med sin man då han fått arbete på ATG.

– Jag tog min examen för bara något år sedan och har arbetat på Xitricon sedan dess, berättar Supuni. Men i samband med att det blev klart att min man skulle börja arbeta i Sverige började jag leta efter arbete där. Jag kom i kontakt med Nimesha Nishadi som då precis börjat arbeta för Levilo. Hon var mycket nöjd med arbetet och hjälpte mig att få kontakt med företagsledningen.  Nu är jag anställd och har börjat mitt arbete. Alla verkar vara så vänliga och hjälpsamma, jag kommer nog att trivas här.

Supuni har precis flyttat till Sverige och hon och maken har skaffat sig en lägenhet i Sollentuna inte långt från Levilos kontor.

– Ja jag trivs mycket bra, vi har en lägenhet med en egen trädgård där jag kan pyssla med mina blommor. Men vi tycker mycket om att resa och se oss i kring. Jag och min man går gärna på museum och för att lära känna Sverige lite mer försöker vi också att pröva på svensk mat där vi testar olika svenska recept. Vi har bland annat gjort köttbullar, det tycket vi om. Jag hoppas också kunna skaffa mig en el-cykel så att jag kan cykla till Levilos kontor, det ligger inte långt från vår lägenhet.