Gång på gång hittar vi spännande konsulter som vill bli med i vårt starka team. Nu har vi anställt Supuni Saradha som ny system engineer hos oss är på Levilo. Supuni kommer från IFS-partnern Xitricon och flyttade nyligen till Sverige med sin man då han fått arbete på ATG.

– Jag tog min examen för bara något år sedan och har arbetat på Xitricon sedan dess, berättar Supuni. Men i samband med att det blev klart att min man skulle börja arbeta i Sverige började jag leta efter arbete där. Jag kom i kontakt med Nimesha Nishadi som då precis börjat arbeta för Levilo. Hon var mycket nöjd med arbetet och hjälpte mig att få kontakt med företagsledningen.  Nu är jag anställd och har börjat mitt arbete. Alla verkar vara så vänliga och hjälpsamma, jag kommer nog att trivas här.

Supuni har precis flyttat till Sverige och hon och maken har skaffat sig en lägenhet i Sollentuna inte långt från Levilos kontor.

– Ja jag trivs mycket bra, vi har en lägenhet med en egen trädgård där jag kan pyssla med mina blommor. Men vi tycker mycket om att resa och se oss i kring. Jag och min man går gärna på museum och för att lära känna Sverige lite mer försöker vi också att pröva på svensk mat där vi testar olika svenska recept. Vi har bland annat gjort köttbullar, det tycket vi om. Jag hoppas också kunna skaffa mig en el-cykel så att jag kan cykla till Levilos kontor, det ligger inte långt från vår lägenhet.

Privacy Preference Center

Necessary Cookies

_cfduid Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.
Duration: 1 year

gdpr[allowed_cookies]
Used by our GDPR compliance plugin and controls user's selected preference.
Duration: 1 year

gdpr[consent_types]
Used by our GDPR compliance plugin and tracks user's consents.
Duration: 1 year.

wpglobus-language
This cookie comes from our language plugin and it is necessary for the site usage.
Duration: 1 year

wpglobus-language-old
This cookie comes from our language plugin and it is necessary for the site usage.
Duration: 1 year

__cfduid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_cookies], wpglobus-language, wpglobus-language-old

Statistics

_ga
Google analytics, _ga is used to understand how the visitor navigates around the site
Duration: 1 year
_gat
Used by Google Analytics to throttle request rate
Duration: 1 session
_gid
Google analytics, _gid is used to understand how the visitor navigates around the site
Duration: 1 session
If you wish to opt-out Google Analytics, please go this link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

_hjIncludedInSample
Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the sample which is used to generate funnels.
Duration: 1 year
You can opt-out to the creation of a user profile, Hotjar’s storing of data about your usage of our site and Hotjar’s use of tracking cookies on other websites by following this opt-out link: https://www.hotjar.com/opt-out

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample