Vi blir bara starkare och starkare. Nu har vi rekryterat en ny kollega. Ulrika Hubertsson applikationskonsult med ekonomiprofil.

Hon har tidigare arbetat med redovisning och som controller på små och stora företag som Veolia och Mathem. Det har handlat om franska företag och amerikanska företag, alla har varit olika och haft olika typer av utmaningar.
– Det har varit lärorikt samtidigt som jag är en positiv person som ser möjligheter hellre än problem, berättar Ulrika. Jag tror nästan att det inte finns några problem som inte går att lösa.

I sina tidigare roller har hon stött på flera olika typer av ekonomisystem men har fastnat för IFS.
På sin senaste arbetsplats, Veolia, var hon med om att implementera affärssystemet och fattade tycke för lösningen och dess olika delar. Det var också i samband med denna implementering som hon kom i kontakt med Levilo.

– Vi hade använt oss av Levilo som konsulter hos Veolia och jag gillade dem. När jag antydde att jag sökte efter något nytt så frågade de om jag inte ville börja hos dem, och det ville jag ju.

Ulrika hade en önskan att arbeta med människor, hitta lösningar och arbeta mer kreativt än tidigare. När nu erbjudandet från Levilo kom så beslöt hon sig för att hoppa på tåget.

– Jag tror att jag med min bakgrund har en förståelse för ekonomiavdelningens utmaningar och kan på så sätt hjälpa till att skapa en effektiv implementation som ger största möjliga nytta för kunden.