Konsultföretaget Levilo, etablerar sig i Linköping. Företaget som har sitt huvudkontor i Sollentuna väljer nu att etablera sig i Linköping som del av en ny tillväxt- och expansionsstrategi. I Linköping siktar Levilo på att inom snar framtid ha fyra till sex konsulter på Teknikringen 8 i Mjärdevi. Målet är att under 2021 rekrytera åtta till tio konsulter som kommer att sitta dels i Stockholm dels i Linköping. I planerna finns även i förlängningen en etablering i Göteborg.

IFS-partnern och återförsäljaren av IFS Applications, Levilo, etablerar sig i Linköping. Den 18 december öppnar företaget upp portarna till sitt nya kontor på Teknikringen 8 i Mjärdevi. Planen är att inom kort fylla skrivborden med nya medarbetare. Levilos vd Stephan Norrman, bosatt i Linköping, finns redan på plats.

– Det är väldigt roligt att få etablera sig i Linköping, roligt och viktigt, berättar Stephan Norrman. Arbetar man som vi med IFS och deras lösningar så bör man finnas här. IFS grundades här och det finns ett antal stora IFS-kunder här.

 

Levilo som under året har tecknat avtal med två helt nya IFS-kunder, bland annat butikskedjan Glitter, har en offensiv tillväxtplan för företaget. Utöver etableringen i Linköping vill företaget rekrytera åtta till tio nya medarbetare under 2021 och på längre sikt avser företaget även att etablera sig i Göteborg.

 

– Det har gått bra sedan jag började på Levilo i mars, säger Stephan Norrman. Trots pandemin har vi lyckats skriva avtal med ett flertal nya kunder förutom de två helt nya. Vi är duktiga när det gäller handel och har under året även skrivit avtal med IFS om att arbeta just med deras Retail-lösning.

 

Välkomna att ta del av Levilos livesändning i anslutning till invigningen av det nya Linköpingskontoret.

Tid: Fredagen den 18 december kl 11.00.

Plats: Direktsändning på LinkedIn. Mer information på levilo.se

 

För mer information var vänlig kontakta:

Johan Nybom
Inmema Kommunikation
+46 73 660 81 75

[email protected]