Stephan tillträder den 16 mars och ersätter Anders Carlsson som efter 13 framgångsrika år nu kommer lämna över posten till Stephan.

 

– Jag är väldigt stolt och glad över att få lämna över till Stephan. Med Stephans driv, kompetens och stora kontaktnät är jag övertygad om att han kommer att kunna vidareutveckla det som vi på Levilo gjort så framgångsrikt sedan vi startade 2006. Målsättningen är att vi ska stärka vår närvaro än mer på den nordiska marknaden med fler implementationsprojekt, fler förvaltningsprojekt och framförallt fler nöjda nya kunder, säger Anders Carlsson.

 

Stephan Norrman kommer närmast från IFS där han har arbetat sedan 2007. De senaste 3 åren har Stephan med stor framgång varit globalt ansvarig för att stärka IFS partnerverksamhet. Innan dess har Stephan haft ledande uppdrag inom IFS konsult- sälj-, och partnerorganisation.

 

Jag är hedrad över att få ta över som VD efter Anders Carlsson och att få leda ett företag med så mycket driv, kompetens och innovationskraft, säger Stephan Norrman. Levilo har en enorm potential att vara nordens kompetenscenter inom IFS Applications och bli den bästa arbetsplatsen och IFS-partnern. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta tillsammans med mina nya medarbetare och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling och skapa det bästa värdet på marknaden för våra kunder.

 

Anders Carlsson kommer att få rollen som arbetande styrelseordförande när Stephan tillträder.